Chimia Relațiilor, Cezar și Oksana Ionașcu

Chimia Relațiilor, Cezar și Oksana Ionașcu
Preț: 110,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786069711255
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 264

DESCRIERE

Cartea "Chimia Relațiilor" eficientizează drumul găsirii partenerului ideal în viață.

Cezar și Oksana Ionașcu sunt fondatorii unei noi viziuni asupra modului în care noi, oamenii, ne adaptăm la condițiile noii realități. Metodica, programele online, seminariile, conferințele și taberele organizate de autori în cadrul platformei www. mypredestination. com au oferit miilor de participanți un nou mod de gândire, reconstruind destine și oferind acestora unelte active și aplicate despre bunăstare, abundență și viața de cuplu împlinită.

În această carte ni se oferă codurile secrete ale formulelor chimice ce pot fi folosite, în mod aplicat, în viața de cuplu.

Constatăm zi de zi că Legile Primordialității, în relația femeie-bărbat, au fost stricate prin inocularea unor precepte, dogme și idei preconcepute, ce au stricat echilibrul natural. În acest context, construcția unei relații împlinite este o raritate. Cartea de față este o chemare lucidă la o nouă formă de trăire a relațiilor, dar și un îndrumar practic pentru creșterea unui cuplu solid bărbat-femeie, adaptat acestor vremuri.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0454 sec