Cheia genelor: calea de aur - secvenţa Venus - deschiderea inimii

Preț: 175,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
Autor:
ISBN: 978-606-92798-6-1
Editura:
Anul publicării: 2015
Ediția: paperback
Pagini: 282
Format: 13/20

DESCRIERE

Gandeste-te bine inainte de a incepe lucrul cu Secventa Venus. Aceasta calatorie s-ar putea sa iti testeze limitele mai mult decat oricare alta invatatura pe care ai intalnit-o vreodata. ti se va cere sa-ti pui relatiile in centrul caii tale spirituale. Astfel, vei invata, in cel mai rapid si imprevizibil mod cu putinta, cum sa fii o fiinta umana buna.

Relatiile iti dezvaluie slabiciunile, greselile, umbrele, fricile si cele mai profunde rani. Insa ele iti arata, de asemenea, capacitatea vasta a inimii tale de a iubi, a ierta, a hrani si a accepta orice situatie, comportament sau imprejurare.

Secventa Venus iti pune la dispozitie o harta a tiparelor tale din cadrul tuturor relatiilor. Ea iti indica etapele si contextele in care te inchizi, te ascunzi, invinuiesti sau iti proiectezi problemele asupra altora. Mai presus de toate, Secventa Venus iti ofera o modalitate practica de a destrama aceste tipare de auto-sabotaj care ne urmaresc in toate relatiile noastre.

Acesta este un proces care necesita rabdare, blandete si curaj.

Majoritatea muncii cu Secventa Venus o vei face singur, inauntrul tau, invatand sa observi si apoi sa spargi tiparele care te impiedica sa te iubesti pe tine insuti si pe cei din jur. Conceputa pentru a merge mana in mana cu Programul Calea de Aur, aceasta carte iti va fi ghid in lumea intima a propriei transformari launtrice, iti recomand cu caldura, asadar, sa folosesti fisierele audio si video aferente, care se gasesc in programul online, pentru a intelege pe deplin toate aspectele pe care le implica lucrul cu Secventa Venus.

Asa cum spune Rumi in poezia de mai sus, fiecare dintre noi suntem asemeni caprei betege. Inimile noastre sunt usor de frant, iar vietile noastre delicate pot fi cu usurinta intoarse cu fundul in sus. Din acest punct de vedere, cu totii suntem la fel. Secventa Venus este o intelepciune bazata pe prezenta, incredere si iubire profunda. Cea mai profunda forma de iubire este cea care nu judeca, ci lasa loc tuturor posibilitatilor si formelor de manifestare.

Aceasta este iubirea care depaseste chiar si limitele a ceea ce concepem a fi iubire. De aceea suntem aici. Este dreptul nostru din nastere sa revendicam acea iubire, iar pana nu vom putea face asta, vietile noastre nu ne vor parea niciodata complete, sufletele noastre nu-si vor gasi odihna sau linistea.

De-a lungul anilor, am descoperit ca poporul roman are o capacitate enorma de a iubi si a ierta, mai mare ca a oricarei alte culturi pe care am intalnit-o vreodata. Aceasta munca launtrica este, asadar, perfecta pentru voi. Sunt onorat ca ati adoptat aceste invataturi cu atata curaj, si as vrea sa va felicit pentru profunzimea intelepciunii voastre culturale si pentru inimile voastre stravechi, pasnice si blande. Fie ca aceasta invatatura sa fie adoptata de intreg poporul si fie ca voi sa fiti aceia care aduc turma omenirii inapoi acasa. (Richard Rudd)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0403 sec