Cheia genelor: calea de aur - secvenţa de activare - descoperirea geniului tău personal

Preț: 115,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
Autor:
ISBN: 978-60692798-7-8
Editura:
Anul publicării: 2015
Ediția: paperback
Pagini: 114
Format: 13/20

DESCRIERE

Esti pe cale sa incepi o minunata calatorie de explorare a Scopului vietii tale. Tuturor ne-ar placea sa stim de ce ne aflam pe acest Pamant. Aceasta intrebare este de-o varsta cu muntii, insa, asa cum vei descoperi, Scopul vietii tale nu se refera la ce anume esti aici sa faci, ci la modul in care vei realiza aceste lucruri. Ceea ce esti aici pentru a face are o importanta secundara. Scopul nostru primar este sa traim bine, sa traim cu pasiune, sa invatam din greseli si sa ne extindem in mod continuu dincolo de parametrii setati de mintile noastre sau de mintile celorlalti.
O viata in care facem greseli si ni le asumam pe deplin, fara a recurge la invinuiri, este din anumite puncte de vedere mai admirabila decat o viata absolut impecabila din punct de vedere moral. Sa crestem este in natura noastra. Asadar, scopul vietii tale nu este un punct fix, ci o aliniere dinamica cu nucleul propriei tale naturi umane, cu propria capacitate de a te ierta pe tine insuti si de a-i ierta pe cei din jur, in timp ce pastrezi vesnic aprinsa flacara entuziasmului.
Sper ca drumul tau de-a lungul acestei intelepciuni sa-ti aduca in viata aceste revelatii si daruri. Am scris aceasta carte pentru a-ti puteafi alaturi intr-un fel, atunci cand navighezi prin Cheile Genelor si prin misterele Profilului Hologenetic. Cartea este conceputa sa mearga mana in mana cu Partea 1 a programului online Calea de Aur si cu cei 33 de Pasi. Te incurajez, asadar, sa o folosesti impreuna cu programul, care contine in plus fisiere audio, videoclipuri si sfaturi practice, intr-un format pas-cu-pas. Adevarata frumusete a celor 33 de Pasi consta infaptui ca iti poti stabili propriul ritm al explorarii contemplative a Cheilor Genelor, fara a fi nevoie sa te lasi coplesit de cantitatea de informatie primita.
Nu in cele din urma, doresc sa va multumesc in mod deosebit voua, romanilor. Ati fost una dintre primele comunitati de pe glob care au imbratisat, cu inima deschisa, aceasta cunoastere. Pentru mine, acest lucru spune mai multe despre spiritul vostru decat orice altceva. Sunteti un popor de pionieri spirituali, cu curaj in inimi si multa compasiune in sufletul cultural colectiv. Esenta Cheilor Genelor este transformarea suferintelor trecutului in Darurile viitorului si, deci, aceasta este marea voastra provocare, ca natiune si popor. Aceasta este cea mai importanta lucrare a oricarui individ si cred cu tarie ca este, de asemenea, scopul intregii noastre specii. Asadar, va felicit pentru ca sunteti printre primii si fie ca exemplul vostru sa devina fundatia unei schimbari si ridicari a constiintei la nivel global. (Richard Rudd)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0476 sec