Charlie si Marele Ascensor din Sticla

Charlie si Marele Ascensor din Sticla
Preț: 15,99 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 973-103-274-0
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 192
Format: 13 x 20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Charlie si Marele Ascensor din Sticla este volumul ce continua povestea aventurilor tanarului Charlie Bucket si ale excentricului producator de dulciuri Willy Wonka inceputa in Charlie si fabrica de ciocolata.

O fi domnul Wonka un geniu in materie de ciocolata, dar Charlie si familia sa, acum pasageri ai Marelui Ascensor din Sticla, nu au deloc incredere in indemanarea acestuia de a pilota ciudatul mijloc de transport, care-i poarta prin timp si spatiu. Totusi, exista si un lucru bun: alaturi de Wonka, viata nu e deloc plictisitoare, pentru ca, atunci cand incurca itele, sigur poate sa le si descurce.

Roald Dahl s-a nascut in 1916, in Tara Galilor. Dupa ce si-a desavarsit studiile in Anglia a plecat in Africa. Este considerat astazi unul dintre cei mai populari scriitori pentru copii. In 1983 a primit premiul Whitbread.

Cartile lui, dintre care Uriasul Bun si Prietenos, Matilda, Vrajitoarele, James si piersica uriasa, Charlie si fabrica de ciocolata, Charlie si Marele Ascensor din Sticla sunt adorate de copiii din toata lumea.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0600 sec