Celulita Si Obezitatea - P. v. Marchesseau

Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786069078297
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 94
Categoria: Medicina umana

DESCRIERE

Celulita si obezitatea. Pseudo-boli de eliminare si de supraalimentatie

Celulita si obezitatea aduce informatii noi legate de acest subiect, care ne preocupa pe toti in aceasta epoca de consum, in care ne-am pierdut simturile sanatoase.
 
Celulita si obezitatea sunt "boli degenerative" ale popoarelor imbatranite. Bogatiile civilizatiilor opulente (aur, masini, sclavi), antreneaza in mod automat, in numele confortului si al bunastarii, o alimentatie abundenta si falsificata, adica anti-specifica (care nu convine constitutiei noastre anatomice si fiziologice digestive) si denaturata (alterata prin diferite manipulari: mecanice, calorice, chimice si prin amestecuri nepotrivite, numite "gastronomice"). La acestea se adauga sedentarismul, adica absenta efortului muscular, care caracterizeaza aceste civilizatii opulente (a caror marca este intotdeauna densitatea, complexitatea si tehnicitatea, indiferent de epoca in care au existat). Civilizatiile opulente sunt intotdeauna civilizatii imbatranite, in care se remarca abuzurile in alimentatie, atrofia musculara si libertatea moravurilor. Obezitatea si celulita sunt semnele cele mai evidente ale acestei stari de degenerescenta fizica si morala. 
 
Pierre Valentin Marchesseau, biolog francez, a fondat Naturopatia Ortodoxa (in sensul de invatatura originara) sau Igiena Vitala incepand din 1935. A fost un mare luptator pentru triumful unui ideal - cel al Sanatatii naturale si al Regenerarii fizice, mentale si spirituale a fiintei umane in pericol. Un mare maestru care, dupa studiile universitare, a invatat fara incetare inepuizabila CUNOASTERE din imensa carte a Naturii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0365 sec