Cele patru introspecţii ~ puterea, înţelepciunea şi harul Protectorilor Pământului ~

Cele patru introspecţii ~ puterea, înţelepciunea şi harul Protectorilor Pământului ~
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-1701-27-1
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 192
Format: 14 x 20
Categoria: Esoterism

DESCRIERE

În această carte sunt incluse învăţăturile pline de înţelepciune, care au fost protejate de către societăţile secrete ale Protectorilor Pământului şi vracilor din continentele americane.

Cele patru introspecţii afirmă că tot ceea ce înseamnă creaţie - oamenii, balenele si chiar stelele - este făcut din Lumină, materializată prin puterea intenţiei.

Protectorii Pământului au folosit introspecţiile pentru a vindeca boli, pentru a elimina suferinţe spirituale şi chiar şi pentru a construi trupuri noi, care îmbătrânesc şi se vindecă diferit.
Prima introspecţie ne învaţă cum să ne debarasăm de rănile emoţionale din trecut, în acelaşi mod în care şarpele se leapădă de piele - dintr-o dată. Ea ne învaţă că noi nu ne identificăm cu povestea noastră sau cu tot ce am trăit în trecut, ci suntem eroul propriei vieţi.

A doua introspecţie ne arată cum să trecem dincolo de frică şi mânie, pentru a putea trăi şi acţiona prin Graţie Divină.

A treia introspecţie ne arată cum să păşim în afara timpului şi să intrăm în infinit, pentru a repara lucrurile, înainte ca ele să se întâmple - şi astfel să vindecăm destinul.

Iar a patra introspecţie ne arată, în detaliu, cum să visăm lumea întru fiinţare, trezindu-ne din transa impusă de cultura noastră si de educaţia pe care am primit-o, pentru a crea bucurie, abundenţă şi scop în propria viaţă.
Această carte dezvăluie vechile tehnologii pe care le putem aplica pentru ca să devenim fiinţe de Lumină, care au capacitatea de a percepe, la un nivel mult mai înalt, energia şi vibraţia din care este construit universul fizic.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0373 sec