Celălalt fiu - Autor: Alexander Söderberg

Celălalt fiu - 
Autor: Alexander Söderberg
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-400-323-2
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 480
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

De la autorul bestsellerului Prietenul andaluz

Al doilea volum din Trilogia Brinkmann


Din momentul în care Hector Guzman intră în comă, Sophie Brinkmann regretă că s-a alăturat organizaţiei infracţionale a acestuia. Mâna dreaptă a lui Hector, Aron Geisler, face tot ce poate ca organizaţia să nu se prăbuşească şi s-o ţină cu forţa de partea lor pe Sophie. Dar când fratele lui Hector e asasinat la Biarritz, Sophie câştigă controlul asupra situaţiei şi intenţionează să se folosească de această poziţie.
Sophie devine o participantă la acest joc în care regulile se schimbă constant, în care loialitatea şi prietenia ajung să şi piardă sensul. Ca să supravieţuiască, ea trebuie să se autoanalizeze în profunzime şi să şi descopere latura întunecată. În caz contrar, va fi înghiţită cu totul de forţele care o înconjoară: mafioţi răzbunători, detectivi inteligenţi, dealeri de arme charismatici şi, posibil, propriul ei fiu.

"Söderberg scrie cu empatie despre imensul stres psihologic pe care îl resimt atât polițiștii, cât și infractorii." - The New York Times Book Review

"Cititorii nu vor vrea să se încheie acest carusel amețitor prin hățișul infracționalității." - Publishers Weekly

"Un roman alert, foarte bine scris, ce urmărește destinul lui Sophie Brinkmann și angajamentul periculos pe care și l-a luat." - The Globe and Mail

"Genul poliţist scandinav s a îmbogăţit cu o nouă voce: Alexander Söderberg." - Los Angeles Times

Alexander Söderberg (n. 1970) a lucrat ca scenarist și editor pentru televiziunea suedeză, făcând adaptări după romane poliţiste celebre. De douăzeci de ani trăiește la o fermă dintr-o zonă rurală din sudul Suediei. Mărturisește că este dependent de micul său univers familial: soția, cele trei fiice, un labrador, un cal și doi ponei. Își petrece timpul citind, scriind și călărind.

Prietenul andaluz, primul roman din Trilogia Brinkmann (Editura Trei, 2014), a fost vândut în 33 de țări și este în curs de ecranizare de către compania Indian Paintbrush.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0375 sec