Cei sase suspecti si totemul blestemat - Vikas Swarup

Cei sase suspecti si totemul blestemat - Vikas Swarup
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786069237571
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 550

DESCRIERE

Vikas Swarup, autorul romanului fenomen VAGABONDUL MILIONAR, supranumit “Dan Brown al Asiei”, revine in forta cu o noua lovitura!

Un thriller stralucitor, de un haz nebun, destractiv pana la nerusinare, pe cale de a deveni film, cu un scenariu semnat de John Hodge, scenaristul lui Trainspotting!

India intr-un ghiveci picant urias! Întamplari neobisnuite, colcaind de coincidente, dragoste, coruptie, umor, teroristi, celulare, avioane, zei protectori, din Delhi pana in Kasmir, din Rajasthan pana in insulele Andaman! Salim Iliyasi, fostul copil al strazii, este astazi star bollywoodian pe care se bat producatorii.

Eroii – Actrita, Politicianul, Birocratul, Americanul, Aborigenul si Hotul cel simpatic – toti suspecti de crima, va vor face sa radeti in hohote, intr-un roman de aventuri cum n-ati mai vazut!

Nu toate mortile sunt egale… Exista casta si in crima… Primele cuvinte dintr-un roman in care coruptia clasei politice apare ca un fir rosu, ca o hidra care inghite totul. O crima zguduie lumea buna a capitalei indiene. În rezolvarea ei se implica politicienii, presa, politia; fiecare are de castigat ori de pierdut ceva. Prilej pentru cititor de a urmari vietile celor 6 suspecti, care interactioneaza precum piesele unui joc de sah, pana la mutarea finala.

‘Delhi in realitatea lui… Covorul o fi de Bukhara, dar romanul acesta vorbeste despre murdaria de sub el’, spun criticii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0653 sec