Cei sapte ani de acasa - Codul bunelor maniere pentru copii

Cei sapte ani de acasa - Codul bunelor maniere pentru copii
PRP: 29,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 10,00 lei
Diferență: 19,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - Disponibil (in limita stocului)
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 100
Categoria: Carti la 10 LEI

DESCRIERE

Cei sapte ani de acasa. Codul bunelor maniere pentru copii

Informatile si sfaturile din aceasta carte sunt necesare tuturor copiilor, dar pot fi de folos si parintilor si educatorilor, care au stranse laolalta elementele pe care sunt datori sa le transmita copiilor sau elevilor lor.

A avea cei sapte ani de acasa inseamna a ne comporta respectuos si cu buna-cuviinta tot timpul, in orice situatie, cu toata lumea: cu parintii, cu profesorii, cu colegii, cu prietenii, cu vecinii etc.

Dragi copii, aceasta carte vi se adreseaza voua, elevilor din clasele I–VIII. Veti gasi in paginile ei raspunsuri la intrebarile: Cum salutam? Pe cine salutam? Cum ne imbracam? Cum ne comportam acasa? Dar la scoala? Cum ne comportam intr-o vizita? Cum mancam? Cum facem cadouri? Cum ne comportam la cinematograf, la teatru, in tren, in avion? Cum vorbim, despre ce vorbim, cat vorbim? si multe altele.

Cand veti fi adolescenti veti invata si alte reguli de politete. De exemplu, veti afla cum trebuie sa se comporte un baiat cand invita o fata la dans. Dar, toate la timpul lor. Deocamdata, sa luam aminte la ce ne recomanda Codul bunelor maniere pentru copii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0342 sec