Ce si Cum - Automobilul

Ce si Cum - Automobilul
Preț: 27,20 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 973-817-509-7
Editura:
Anul publicării: 2001
Pagini: 48

DESCRIERE

Cu 5000 de ani in urma, omul a facut probabil cea mai importanta inventie a sa: roata. Dupa aceea a cumpanit vreme de mai multe milenii cum ar putea folosi, cel mai avantajos, roata pentru deplasare-si a descoperit cel dintai vehicul cu miscare proprie, automobilul.
Astazi exista in intreaga lume circa 500 de milioane de automobile, iar in Europa Centrala fiecare al doilea cetatean are masina. Viata noastra de zi cu zi nu mai poate fi conceputa fara automobil.

Aceasta carte din seria CE SI CUM relateaza drumul dificil parcurs de la inventarea celui dintai automobil si pana la recordul de viteza pentru vehicule terestre. Ne vorbeste despre eforturile specialistilor pentru a face condusul automobilului cat mai rapid si mai agreabil, cat mai sigur si mai aproape de cerintele protectiei mediului. Volumul de fata explica prin cuvinte, imagini si scheme tehnice cum funcioneaza un automobil si partile lui componente esentiale.

Masina face parte din viata oricarui tanar cititor de-al nostru, care nu peste multa vreme va conduce si el una. Dar sinsi acum, in calitate de pieton sau biciclist, participa la trafic, iar regulile acestuia sunt dictate in mare masura de automobil.

Enciclopedia ne dezvaluie si perspectivele traficului auto. Ne arata ca astazi viteza nu mai reprezinta principalul atu, ci trebuie sa dam dovada de multa prudenta. Cei care cocheteaza cu gandul de a deveni piloti de curse afla cum si unde le este cel mai usor sa inceapa sportul pe roti si au ocazia sa-si puna mintea la contributie, alaturi de cercetatori si inventatori, pentru a vedea cum va arata masina viitorului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0425 sec