Ce este Constitutia? Joaca-te si vei afla! - Alina Dumitrascu

Ce este Constitutia? Joaca-te si vei afla! - Alina Dumitrascu
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-588-970-5
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 56

DESCRIERE

Niciodata nu e prea devreme pentru a-ti cunoaste drepturile! Cartea Alinei Dumitrascu, insotita de extraordinarele ilustratii ale Andei Ansheen, ii va purta pe copii intr-o calatorie in lumea legilor, ajutandu-i sa dobandeasca primele notiuni despre drepturi si obligatii, dar si despre rolul si puterile statului. Prin jocuri si desene, copiii vor descoperi povestea Constitutiei, cea mai importanta lege a oricarei tari. Ei vor afla astfel ca fiecare cetatean are dreptul la viata, la educatie, la munca si la libera circulatie, la un mediu sanatos, dar si ca esentiale raman, intotdeauna, faptele bune, compasiunea, increderea, entuziasmul, toleranta si respectul reciproc.

Fragment din carte:

"Avem dreptul la invatatura si la cultura

Impreuna, invatatura si cultura formeaza dreptul la educatie. Dreptul la educatie este garantat si sustinut de stat.
Invatam la scoala, in licee, in facultati si prin orice alte forme de perfectionare. Invatamantul gimnazial si liceal este obligatoriu.
Devii un om cultivat citind literatura, mergand la spectacole de teatru, de dans, de balet, de opera, vizitand muzee si galerii de arta, expozitii de pictura si sculptura, vizionand filme si avand multe astfel de activitati.
Artele ne stimuleaza imaginatia!
Prin educatie ne dezvoltam si ne definim ca persoane.
Deci, invata si mergi la scoala in fiecare zi, pana cand vei deveni cu adevarat pregatit pentru a face ceva remarcabil in viata.
Nu renunta niciodata! "

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0316 sec