Ce-ar face Google

Ce-ar face Google
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 978-973-1931-40-1
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 360
Format: 14,5 x 20,5

DESCRIERE

"N-am scris o carte despre Google, ci despre cum s-a schimbat lumea noastră. Pentru a înţelege natura acestei schimbări şi şansele pe care ni le oferă nu cred că există o companie mai potrivită decât Google. Sper ca cei care lucrează în alte domenii să-şi dea seama că nu există decât două reacţii posibile la schimbare: să i te opui sau să o vezi ca pe o oportunitate. Google face asta în fiecare zi. […] Google vede lumea într-un fel cu totul diferit. Nu încearcă să apere vechile reguli – dimpotrivă, îşi ia libertatea să creeze lucruri noi. Vechea formulă este: creează – posedă – controlează. În timp ce formula Google e: organizează – adaugă valoare – permite-le altora să aibă succes. De la Google putem învăţa să dezvoltăm platforme care le permit utilizatorilor să creeze valoare. [...] Şi ne mai învaţă noi modele de afaceri, cum ar fi scoaterea de produse beta pe piaţă, consultându-i astfel pe clienţi şi pe utilizatori şi invitându-i să colaboreze. Lecţia Google: trebuie să le ieşi în întâmpinare oamenilor, nu să aştepţi să te caute ei."
Jeff Jarvis
"Google nu este doar o companie, Google reprezintă un mod cu totul nou de gândire. Jarvis a făcut ceva cu adevărat important: a extins această abordare către mediul de afaceri şi către cultură, demonstrând cât de revoluţionară este."
Chris Anderson, autor al cărţii Long Tail
"Ce-ar face Google? este o carte excepţională care surprinde schimbările radicale pe care internetul le-a generat în cultura noastră, în marketing şi în publicitate."
Craig Newmark, fondatorul Craigslist
"Dacă vreţi să înţelegeţi de ce inovaţiile noului internet reprezintă antiteza perioadei dot-com, citiţi această carte. Vă va deschide ochii asupra unui număr uriaş de posibilităţi reale de adaptare a afacerilor voastre în această nouă ordine mondială."
Don Tapscott, coautorul cărţilor Wikinomics şi Grown Up Digital

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0691 sec