Capcanele ascunse ale produselor naturale

Capcanele ascunse ale produselor naturale
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 160
Categoria: Ghiduri diverse

DESCRIERE

Ghid pentru utilizarea corecta si in siguranta a plantelor medicinale.

Printre subiectele tratate mentionam: - Plantele medicinale - cele mai intalnite efecte adverse - interactiunile intre plante si medicamente - persoanele cele mai sensibile la efectele colaterale - plantele in tratamentul copiilor si al persoanelor in varsta - plantele in perioada sarcinii si alaptarii - pacientii bolnavi de cancer, pacientii care au sufwerit transplanturi, pacientii cu probleme cardiovasculare - plantele toxice

Fragment din cartea "Capcanele ascunse ale produselor naturale", de Fabio Firenzuoli

"Ne putem confrunta si cu situatia in care sfaturile cu privire la utilizarea anumitor produse naturale vin de la persoane autodeclarate "experte", care de fapt nu au aceasta calitate. Iar un sfat sau o reteta gresita vor produce efecte pe care le va resimti pacientul, acesta fiind cel care isi va asuma consecintele. Prin urmare, mare atentie la falsii experti, la fel ca la sfaturile venite de la persoane fara pregatire in domeniu, pregatire care se dovedeste a fi de extrema importanta. Nu putem mereu sa fim proprii nostri medici.
Devine deci util sa amintim, chiar daca pare banal, ca in spatele tejghelei farmaciei sau plafarului se afla o persoana pregatita, experta si cu o mare experienta, in masura sa ofere informatii pertinente cu privire la produsele naturiste. In cazurile in care este necesara o adevarata terapie, chiar daca pe baza de produse naturale, va fi mereu nevoie de interventia medicului, atat pentru faza de diagnosticare, cat si pentru faza de tratament.
Cumpararea prin intermediul internetului a produselor de origine naturala in scopul utilizarii casnice exclude figura expertului mentionat mai sus si poate conduce la greseli sau neconcordante. Din fericire, in prezent, profesionistii din acest domeniu sunt toti foarte bine pregatiti si este in interesul nostru sa apelam la ei. In mod evident, exista si exceptii care confirma regula! "

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0399 sec