Capacitățile Paranormale Privite Din Perspectiva Sufletului – Dr. Joshua David Stone

Capacitățile Paranormale Privite Din Perspectiva Sufletului – Dr. Joshua David Stone
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8648-05-7
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 246

DESCRIERE

Este foarte important pentru Lucrătorii în Lumină să înțeleagă că o mare parte din lume nu are har de clarviziune și claraudiție.
Mulți oameni consideră că aceasta este o abilitate esențială. Trebuie să știm că transmiterile telepatice sunt șlefuite și procesate de conștiința unei persoane. Aceasta are legătură cu discernământul spiritual pe care mulți nu îl au. În concepția lor procesul prin care se transmit informații de la ființe evaluate, pare să reprezinte o linie telefonică directă către Spirit și Maeștrii Ascensionați, dar aceasta este doar o iluzie.
În realitate, comunicarea cu Spiritul și Maeștrii Ascensionați este interpretată de conștiința și subconștientul persoanei care transmite telepatic. Întreg procesul se va manifesta prin conștiința, sistemul de credințe, structura razelor, informațiile, istoria vieților trecute, dezvoltarea și claritatea spirituală și psihologică, Eul sau lipsa lui, viziunea clară sau prin lentile limitate și trecutul persoanei care transmite informații.
Cei care au alte păreri și cred că au o linie directă care nu poate fi afectată, sunt naivi și nu înțeleg natura mecanismelor prin care funcționează procesul de transmitere de informații de la ființe evoluate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0428 sec