Când nimeni nu te vrea ~ întâlnire cu un copil care nu a putut veni pe lume ~

Când nimeni nu te vrea ~ întâlnire cu un copil care nu a putut veni pe lume ~
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 170
Format: 13 x 20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

După imensul succes avut cu cartea Les neuf marches (Cei nouă paşi), Daniel Meurois abordează încă o dată mecanismele subtile ale naşterii şi ale vieţii.

Dacă acum câţiva ani, în Les neuf marches a descoperit drumul pe care îl alege un suflet pentru a se reîncarna, nu se ştie întotdeauna ce trăieşte o fiinţă care nu reuşeşte să vină pe lume.

În termeni simpli şi precişi, în această lucrare este abordată problema avortului, a malformaţiilor din naştere, a morţii infantile premature.
Cu ajutorul metodei de lucru care îi este proprie, autorul îşi propune să iasă în întâmpinarea câtorva suflete, faţă de care, din diverse motive, corpurile mamelor s-au închis … sau nu s-au putut deschide.
Oare cum primesc şi cum înţeleg respingerea, aceste suflete „nedorite”? Suferinţa lor are un sens?

În sfârşit, de-o parte şi de alta a cortinei vieţii, cum se reconstruiesc... pentru a putea construi?

Când nimeni nu te vrea explică, deculpabilizează, dar ne şi face responsabili – având meritul de a aborda, de o manieră total nouă şi însufleţitoare, câteva dintre probele cele mai intime prin care poate trece astăzi, un mare număr de femei - şi de cupluri.
Cu o abundenţă de detalii şi de reflecţii, Daniel Meurois ne livrează, încă o dată, o sumă de informaţii fără precedent.
Un ghid liniştitor, pentru o mai bună depăşire a rănilor pe care le considerăm banale, le ascundem şi mult prea des le negăm.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0626 sec