Camera minunilor - Autor: Julien Sandrel

Camera minunilor - 
Autor: Julien Sandrel
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-400-644-8
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 208
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Louis are 12 ani. În dimineața în care îi mărturisește mamei lui, Thelma, că s-a îndrăgostit pentru prima oară, ea nu este atentă la el, se gândește la altceva. Supărat și dezamăgit, băiatul își ia skateboardul și pleacă în grabă.
Când traversează strada fără să se asigure, un camion îl lovește în plin. Prognosticul doctorilor e sumbru. Dacă în patru săptămâni nu-și revine din comă, Louis va trebui deconectat de la aparate. Cuprinsă de disperare, Thelma se întoarce de la spital și găsește un carnet al fi ului ei. În el, sunt notate toate „minunile" lui, adică toate experiențele pe care i-ar plăcea să le trăiască.
Thelma hotărăște să experimenteze tot ce-și propusese Louis și să-i povestească toate aceste „minuni", în speranța că așa își va reveni din comă. Dar nu e tocmai ușor să trăiești visurile unui adolescent când ai aproape 40 de ani.

"Un roman despre adolescență, despre visurile copiilor și decepțiile părinților, dar și despre nevoia de a profita de clipa prezentă." - TÉLÉ 7 JOURS

"Sensibilă și emoționantă. O carte minunată!" - SUD – OUEST

"Citiți Camera minunilor, este un roman absolut încântător! Veți râde, veți plânge, vă veți simți transfigurați." – TÉLÉMATIN

Julien Sandrel s-a născut în 1980 la Hyères, în sudul Franței. În copilărie, visa să se facă scriitor sau regizor. Deși pasionat de film și literatură, și-a luat licența în agronomie la Paris, apoi a făcut un master în marketing. În prezent, locuiește la Paris cu soția și cei doi copii ai lor.
Camera minunilor este romanul său de debut, tradus în 25 de limbi.
Cea de-a doua carte a lui se numește La vie qui m'attendait.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0649 sec