Calendarul mayas şi transformarea conştiinţei

Calendarul mayas şi transformarea conştiinţei
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 973-1701-35-6
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 299
Format: 13 x 20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Profeticul calendar mayaş nu este un reper al mişcării corpurilor planetare. În schimb, el se constituie într-un plan al evoluţiei conştiinţei şi consemnează modul în care curge timpul spiritual, oferind o nouă ştiinţă a timpului.
Calendarul este asociat cu nouă cicluri de creaţie, fiecare dintre acestea reprezentând unul dintre cele nouă niveluri de conştiinţă ale piramidei cosmice mayaşe. Folosind cercetarea empirică, Carl Johan Calleman relevă modul în care structura piramidală a dezvoltării conştiinţei poate explica aspecte la fel de disparate cum sunt originea comună a religiilor lumii şi nemulţumirea modernă privind accelerarea timpului. Cititorii vor afla că, de fapt, timpul curge mai repede, pe măsură ce trecem de la Ciclul Planetar al Creaţiei care ne guvernează astăzi, la o nouă frecvenţă, mai înaltă, a conştiinţei - Ciclul Galactic al Creaţiei - care ne pregăteşte pentru nivelul final, Universal, al conştiinţei Iluminate.
Cartea „Calendarul mayaş şi transformarea conştiinţei“ relevă acest instrument spiritual, care permite o înţelegere mai profundă a naturii evoluţiei conştiente de-a lungul istoriei omenirii, oferind modalităţile concrete prin care noi înşine ne putem alinia cu această evoluţie pe calea către Iluminare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Beletristica

Created in 0.0311 sec