Calea magică a intuiției - Scovel Shinn Florence

Calea magică a intuiției - Scovel Shinn Florence
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786066393003
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 144
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Calea magică a intuiției - Scovel Shinn Florence

Intuiția! Ba o ignorăm, ba ne simțim vinovați când ținem cont de ea. Adesea, prima noastră reacție la o situație este intuitivă, însă cum ne-o asumăm de fapt? Fascinanta lucrare Calea Magică a intuiției pune în cuvinte ceea ce simțim nedefinit cu privire la intuiție și ne demonstrează că, alături de imaginație și vizualizare, intuiția își are locul legitim în călătoria spre un nivel superior de spiritualitate. 

Pentru Florence Scovel Shinn, intuiția a fost un mod de viață. Ca urmare, cartea ei Calea Magică a intuiției conține 10 lecții prețioase pentru o viață spirituală autentică. Printre acestea, vei găsi observații valoroase despre puterea rugăciunii și a gândirii intenționate, despre forța generatoare a recunoștinței și despre cum formele de gândire, negative sau pozitive, îți afectează fericirea, sănătatea, iubirea, inteligența și capacitatea de a săvârși minuni.

Cu o introducere de Louise Hay, această carte pătrunzătoare îți oferă afirmații puternice pentru a-ți cultiva intuiția și a te elibera de orice rezistență, frică și îndoială. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0491 sec