Caiet de vacanta pentru prescolari

Caiet de vacanta pentru prescolari
Preț: 3,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 38

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Lucrarea “Caiet de vacanta pentru prescolari” se adreseaza copiilor de varsta prescolara, in special celor din grupa pregatitoare pentru scoala, dar si elevilor din clasa intai.
“Caietul de vacanta pentru prescolari” contine fise de lucru pentru educarea limbajului, educatie pentru stiinte (activitati matematice, cunoasterea mediului), educatie pentru societate (educatie rutiera, educatia bunuli cetatean), ajuntandu-i pe copii sa redescopere lumea minunata a gradinitei, pregatindu-i pentru o noua etapa importanta in viata lor: scoala.
Lucrarea este un instrument usor de utilizat de catre orice practician dornic sa se angajeze in mod reponsabil si eficient in actul educational, dar si de catre parinti.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0445 sec