C++ Ghid pentru incepatori

C++ Ghid pentru incepatori
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-135-247-3
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 488
Format: 16,5 x 23,5 + CD

DESCRIERE

Daca v-ati dorit intotdeauna sa invatati etapele programarii unui calculator sau popularul limbaj de programare C++, iata cartea si CD-ROM-ul ideale pentru a incepe. Veti gasi tot ceea ce va trebuie, explicat cu rabdare si ilustrat cu claritate, de la conceptele si tehnicile generale de programare la particularitatile limbajului C++. Veti ajunge foarte rapid sa scrieti propriile programe! Programarea este o sarcina complexa, iar C++ este un limbaj frecvent folosit de profesionisti.

Majoritatea celor mai atractive jocuri, programe de grafica si aplicatii Internet sunt create in C++. Dar limbajul nu este atât de complicat cum pare la prima vedere.

In aceasta carte, limbajul de programare C++ este redus la elementele esentiale si imbunatatit prin exemple simple si exercitii practice. Veti fi uimit de progresele pe care le veti face parcurgând-o.

Cu ajutorul acestei carti:
- veti invata elementele fundamentale ale programarii in C++
- veti incepe sa va scrieti propriile programe in C++
- veti vedea cum si de ce fiecare componenta de program functioneaza intr-un anumit fel
- veti crea coduri de program utile si reutilizabile
- veti intelege notiuni de programare orientata spre obiecte, explicate in termeni simpli, pe intelesul tuturor.

Indiferent daca doriti sa invatati C++ pentru distractia si placerea dumneavoastra - si veti descoperi aici cât de distractiv poate fi - sau aveti in vedere o cariera in domeniul programarii, aceasta carte reprezinta un prim pas inteligent.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0594 sec