Busola sufletului - Borysenko Dr. Joan

Busola sufletului - Borysenko Dr. Joan
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789731701516
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 296
Format: 13x20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Busola sufletului - Borysenko Dr. Joan

În această perioadă de schimbări globale şi de nesiguranţă, de confuzie spirituală, oamenii ajung să îşi pună aceste întrebări vechi de când lumea, cu o curiozitate reînnoită. Există o sete de sens şi scop – conştientizarea faptului că fericirea nu e un bun care poate fi cumpărat cu un card de credit. Împlinirea şi fericirea apar, în mod natural, din capacitatea de a fi prezenţi în viaţă, pe măsură ce aceasta se desfăşoară – şi de a asculta şi de a discerne posibilităţile optime din orice situaţie, care ne îndrumă spre acte înţelepte, pline de compasiune.

            Joan şi Gordon nădăjduiesc ca Busola sufletului te va ajuta să depăşești căile limitate ale cunoaşterii şi să-ți accesezi vasta inteligenţă evolutivă, de care este nevoie pentru a face saltul spre o mai mare realizare de sine, în propria viaţă şi în lume.

            „Un ghid elegant, simplu şi practic, pentru a lua legătura cu Sinele tău Superior şi pentru a experimenta câmpul posibilităţilor infinite.”

Deepak Chopra, autorul cărţilor De ce râde Dumnezeu? și Rețeta fericirii supreme, apărute la Editura For You

 Cel mai important mesaj al cărţii este acela că nu trebuie să ne deschidem doar faţă de experienţa revelaţiei directe, ci că, dacă vrem ca lumea noastră aflată în stare de criză să se schimbe, mai important este să avem curajul să acţionăm conform celor ce ne sunt revelate.”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0618 sec