Bolile karmice - cum să le recunoaştem, cum sa le înţelegem, cum să le vindecam

Bolile karmice - cum să le recunoaştem, cum sa le înţelegem, cum să le vindecam
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 156
Format: 13 x 20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

După 25 de ani de experienţă de citire a aurei şi a mii de cazuri studiate, Daniel Meurois-Givaudan ne informează, pentru prima dată astăzi, despre descoperirile sale într-un domeniu total necunoscut - cel al bolilor karmice.
Cu ajutorul a numeroase exemple extrem de elocvente, el ne face să pătrundem într-o nouă înţelegere a modului de funcţionare a fiinţei umane.
De fapt, unele boli, unele simptome fizice şi chiar unele tulburări de comportament nu sunt acceptate şi nici măcar înţelese de către comunitatea medicală. Cine nu a auzit vreodată vorbindu-se despre astmul bronşic rebel, despre bolile de piele interminabile, despre disfuncţiile bizare ce trec de la un organ la altul, sau de fricile inexplicabile?
Abordarea neconvenţională a problemei puse de Daniel Meurois-Givaudan, care face apel la amintirile din existenţele anterioare, poate furniza foarte bine elemente importante, care ne dau un răspuns. Această carte bogată în informaţii şi concepută pentru a se adresa tuturor ne propune tocmai astfel de elemente. Făcându-ne să împărtăşim modul diferit în care percepem anumite boli sau anumite dezechilibre, autorul ne ajută să pătrundem mai bine misterele acţiunilor oamenilor, în zonele lor mai puţin explorate.
Prin urmare, detectarea şi înţelegerea tulburărilor karmice originale devin adesea puncte de plecare pentru o evoluţie interioară reală - elemente hotărâtoare, folosite pentru a avea grijă de suflet şi de corp.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0573 sec