Bogăția din lucrurile simple. Un ghid zilnic pentru alinare și bucurie - Sarah Ban Breathnach

Bogăția din lucrurile simple. Un ghid zilnic pentru alinare și bucurie - Sarah Ban Breathnach
Preț: 47,25 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-94213-6-9
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 656
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

„Bogăția din lucrurile simple m-a făcut să înţeleg că o viață autentică este cea mai personală formă de venerare. Viața mea de fiecare zi a devenit rugăciunea mea.” 

Sarah Ban Breathnach

„În trecut, spiritualitatea femeii a fost separată de stilul ei de viaţă. Bogăţia din lucrurile simple îţi arată cum viaţa ta de zi cu zi poate reprezenta o expresie a sinelui tău autentic... în timp ce alegi cele mai gustoase legume din grădină, cauţi comori în pieţele de vechituri, creezi în casă un spaţiu sacru pentru meditaţie şi urmezi ritmul anotimpurilor şi al anului. 

În această carte este celebrată pentru prima oară alchimia mistică a stilului şi a Spiritului. În fiecare zi, calea ta autentică duce la un mod de viaţă mai fericit, mai satisfăcător şi mai mulţumitor – starea de graţie cunoscută sub numele de bogăţie din lucrurile simple.”
Goodreads

„Femeile au citit Bogăţia din lucrurile simple, apoi le-au dăruit cartea altor zece prietene, deoarece părea atât de sinceră.”
Time

„Sarah Ban Breathnach îi vorbeşte însuşi sufletului femeii moderne extenuate, care suferă de o creştere letală a aşteptărilor imposibile.”
USA Today

„Sarah Ban Breathnach poate fi descrisă ca Isaac Newton al mişcării simplităţii.”
Sunday Telegraph

„Sarah Ban Breathnach este una dintre cele cincizeci de femei extraordinare care redefinesc ce înseamnă să ai 50 de ani în zilele noastre.”
More Magazine

„Așteaptă‑te să se reaprindă speranța. Așteaptă‑te să ți se răspundă la rugăciuni în feluri minunate. Anotimpurile secetoase ale vieții nu țin mult. Ploile de primăvară vor veni din nou.”
Sarah Ban Breathnach

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0429 sec