Blythe Masters - Pierre Jovanovic

Blythe Masters - Pierre Jovanovic
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 184
Format: 13x20 cm
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Blythe Masters - Pierre Jovanovic
Blythe Masters este astăzi femeia cea mai puternică de pe planetă, fiind supranumită de către jurnalul londonez The Guardian „cea care a inventat armele financiare de distrugere în masă".
În această anchetă magistrală asupra originilor şi actorilor crizei financiare, bazată pe informaţii-şoc perfect demonstrate, Pierre Jovanovic dovedeşte un imens talent de jurnalist.
Într-un stil incisiv, foarte abordabil şi plin de savoare, Pierre Jovanovic face aici portretul bancherei de la JP Morgan care a dus la ruina băncilor inventând instrumentele de cesiune a riscului de insolvenţă, dezvăluie adevăratele cauze ale dezastrului economic fără precedent prin care trecem şi ne previne la ce să ne aşteaptăm în viitorul apropiat.
Criza declanşată de inconştienţa bancherilor avizi să transforme hârtia în aur să fi pus capăt speculaţiilor? Nici vorbă! Împreună cu echipa de la JP Morgan, Blythe Masters a început să se joace cu farfuriile noastre, speculând la bursă asupra materiilor prime şi în special asupra materiilor prime agricole – de unde explozia preţurilor la produsele de bază.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0339 sec