Blocul 29, apartamentul 1

Blocul 29, apartamentul 1
Preț: 22,95 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-46-0097-7
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 200
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Irina are doisprezece ani si locuieste cu bunicul, un batrin tipicar, obsedat de gospodarie si retete vegetariene, si o neverosimila bunica, frumoasa, inteligenta si aiurita, pentru care mica eroina dezvolta o adevarata obsesie. In fundal evolueaza perechea mama-tata, doi inadaptati in plina criza sociala, sentimentala si maritala, plus pleiada de vecini de bloc si amici de familie, fiecare cu propria voce si propria poveste.
Blocul 29, apartamentul 1 este un fragment dintr-un posibil Bildungsroman al Irinei, deocamdata inca o fetita sfisiata intre lumea adolescentei care se apropie, cu gastile, filmele si bravadele ei, si cea stranie, mecanica si cenusie a batrinilor pe linga care creste.

„Corina Sabau scrie cum vede, scrie cum aude, fetita de doisprezece ani din cartea ei care povesteste la persoana I (autor, narator, personaj deopotriva) isi exploateaza la maximum organele de simt. Stilul nu e stil, e incizie pe viu, totul se face direct, fara anestezii formale, fara trisuri tehnice, realizind acea riscanta dezbracare in public, fara muzica si fara orga de lumini, pe care as numi-o «viata ca viata».” (Nora Iuga)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Beletristica

Created in 0.0383 sec