Bisturiul

Bisturiul
Preț: 29,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 973-877688-0
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 363
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

"La fel de rău şi de distructiv ca şi Hannibal Lecter, o poveste pe muchie de bisturiu, plină de tensiune şi adrenalină, care se citeşte pe nerăsuflate". (The Times)

"Ascuţit şi precis ca un bisturiu fin în mâna unui chirurg de excepţie". (Irish Times)

"Suspans şi adrenalină la absolut. O carte a cărei acţiune se petrece pe mai multe planuri, o naştere dificilă, o răpire spectaculoasă, un criminal în serie bolnav de SIDA... Un roman pe care îl citeşti cu sufletul la gură şi pe care nu-l poţi lăsa din mână!

Mai multe asasinate brutale întorc pe dos oraşul Dublin. Un ucigaş în serie nebun şi violent se pare că bântuie pe coridoarele maternităţii centrale. Singurul indiciu găsit de poliţişti este o lamă de bisturiu plină de sânge. Tânăra inspectoare de poliţie Kate Hamilton este însărcinată să conducă ancheta, dar se izbeşte de un zid al tăcerii. Pe măsură ce investigaţia avansează, simte o respiraţie din ce în ce mai fierbinte în ceafă şi devine din vânător, vânat. Va reuşi să-l demaşte pe ucigaşi la timp sau va fi ea următoarea victimă?

Foarte captivant.... Paul Carson este un nume care trebuie urmărit, pentru că este un mare maestru al cărţilor imposibil de lăsat din mână." (Evening Herald)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Beletristica

Created in 0.0432 sec