Biologie - Caiet clasa VI

Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 9786067100037
Anul publicării: 2016
Pagini: 176
Categoria: Clasa VI

DESCRIERE

Lucrarea de față reprezintă un instrument util pentru pregătirea elevilor la disciplina Biologie, în cazul de față la Zoologie. Respectând cerințele programei școlare pentru clasa a VI-a, aplicațiile propuse au ca scop fixarea și recapitularea cunoștințelor dobândite la clasă, utilizînd o mare varietate de itemi.

Având în vedere diversitatea și frumusețea lumii vii, caietul oferă și date suplimentare față de manual, îndeosebi informații referitoare la rolul animalelor în natură, la importanța lor în alimentația și în activitățile productive ale omului sau la folosirea lor ca aliați naturali în combaterea animalelor dăunătoare.

De asemenea, recurge la un suport imagistic generos, menit să-i familiarizeze pe copii cu lumea animalelor, pentru a le putea recunnoaște și, implicit, pentru a le proteja, conștientizând rolul fiecăruia în păstrarea echilibrului din natură. Jocurile de cuvinte încrucișate și curiozitățile prezentate la rubrica Știați că?... oferă un plus de atractivitate lucrării, făcând învățarea Botanicii mai ușoară și mai plăcută.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0459 sec