Banii si legea atractiei

Banii si legea atractiei
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-88592-9-6
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 378
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Învaţă cum poţi atrage în viaţa ta bogăţia, o stare de sănătate şi de fericire perfectă...

Foarte multi oameni care au vazut filmul sau care au citit cartea The Secret – Secretul cred ca ii pot cere universului orice lucru material, iar Legea Atractiei li-l va livra. Lucrurile nu sunt insa atat de simple. Ca sa poti schimba lumea in care traiesti, trebuie mai intai sa iti schimbi modul de gandire. In aceasta carte extraordinara, Esther si Jerry Hicks dezvaluie secretul care se ascunde in spatele Legii Atractiei. Cei doi autori explica in detaliu cum trebuie sa iti focalizezi energia pentru a manifesta starea de prosperitate.
Invata cum poti crea in viata ta o stare de abundenta:
Focalizandu-te asupra lucrurilor pe care ti le doresti in viata, si nu asupra lucrurilor pe care nu ti le doresti;
Considerandu-te un om bogat, nu un om sarac;
Bucurandu-te deja de obiectul sau de modul de viata pe care ti-l doresti (de pilda, de casa sau de masina pe care ai vrea sa le ai).
Tehnicile extrem de eficiente oferite de Abraham iti vor explica ce inseamna cu adevarat prosperitatea si te vor invata cum sa folosesti corect Legea Atractiei pentru a manifesta aceasta energie in viata ta.
Universul ofera o mare abundenta care este disponibila TUTUROR. Secretul consta in a vizualiza aceasta bogatie si in a ti-o dori. Numai in acest fel o vei putea atrage in viata ta. Constientizeaza faptul ca ai puterea de a atrage tot ceea ce iti doresti. Afirma faptul ca banii curg cu usurinta catre tine si ca te bucuri de o abundenta si de o prosperitate nelimitate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0924 sec