Bacalaureat 2009 Limba si literatura romana

Bacalaureat 2009 Limba si literatura romana
Preț: 22,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 973-135-369-2
Editura:
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Lucrarea se adreseaza publicului scolar interesat de limba romana, mai ales din perspectiva pregatirii pentru examenul de bacalaureat si de admitere in invatamantul superior, si se deosebeste de alte ghiduri si auxiliare scolare prin faptul ca ofera un model inedit de abordare a continutului avut in vedere de programa scolara.

Cartea pune la dispozitia celor interesati, intr-o forma sistematica, usor de insusit, o varianta de lucru care vizeaza un demers in trei trepte: conceptual, al reprezentarii schematice si al studiului aprofundat. Schemele si fisele recapitulative devin instrumente de lucru care asigura apropierea conceptelor teoretice si transformarea acestora in competente de intelegere, de investigare si de comentare a fenomenului literar. Astfel, schemele sunt folosite atunci cand se analizeaza probleme legate de: elementele si functiile comunicarii, stilurile functionale, conceptele comunicarii artistice. In fisele recapitulative, sunt discutate succint, schematizat, creatii reprezentative ale autorilor canonici, reluate apoi in modele de comentarii, de eseuri structurate pentru studiul aprofundat.

Sunt reproduse tipuri de subiecte date la examenul de bacalaureat la proba scrisa, insotite de baremele de corectare si de notare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0290 sec