Ayahuasca - Planta sacra a spiritelor

Ayahuasca - Planta sacra a spiritelor
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-1812-34-2
Anul publicării: 2010
Pagini: 296
Format: 15,5 x 23

DESCRIERE

Ayahuasca, planta sacra a spiritului, mama tuturor plantelor rituale de pe continentul sud-american, este o poarta catre straturile cele mai profunde ale propriei noastre constiinte. Intâlnirea cu Grande Madre – asa cum o cheama nativii junglelor amazoniene, cu respect si cu iubire – este o intâlnire care iti poate schimba viata definitiv. Adevarul despre tine insuti si despre Univers, odata trait, nu mai poate fi ignorat.

Ralph Metzner este unul dintre cei mai celebri cercetatori ai starilor de constiinta extinsa. Filosof si doctor in psihologie, s-a ocupat timp de zeci de ani cu investigarea potentialului vindecator al plantelor sacre si al substantelor psihedelice. Cartile sale sunt de referinta pentru oricine cerceteaza psihicul omenesc in context spiritual. Ayahuasca este primul pas catre o noua intelegere a adevaratelor dimensiuni ale fiintei omenesti.

Se vorbeste mult in ultimul timp despre uriasa transformare de constiinta prin care trece in aceste timpuri Umanitatea. Stravechi ”tehnologii ale sacrului”, cum le numea Mircea Eliade, revin in atentie, cunostinte ce pareau pierdute pentru totdeauna sunt reinviate, ritualuri si moduri paralele de a percepe realitatea, toate acestea se intorc ca si cum Cineva ne-ar ajuta sa recuperam ceea ce este al nostru de drept: viziunea completa asupra realitatii. Ayahuasca este una dintre portile disponibile in acest moment pentru aceia care simt ca dincolo de realitatea plata, ordinara, ar putea gasi Adevarul.

Cartile Elena Francisc si Asociatia de Terapii Transpersonale lanseaza cu aceasta carte o noua directie pentru ”cautatorii de Adevar”: aceea a plantelor sacre din traditiile native, ca o cale catre marea Constiinta.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0612 sec