Atlasul literaturii romane

Atlasul literaturii romane
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789633521243
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 46
Categoria: Atlase

DESCRIERE

Atlasul literaturii române, este singurul material didactic editat şi comercializat în România, care conţine informaţii şi elemente cartografice despre originea, viaţa şi activitatea literară a marilor cărturari români.
Tematica, informaţiile transmise prin intermediul atlasului, sunt realizate în conformitate cu programa şcolară actuală, beneficiind totodată şi de acreditarea emisă de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Atlasul este destinat elevilor din învăţământul gimnazial şi liceal, şi cuprinde informaţii cu privire la:
* etapele literaturii române, trecând în revistă curentele literare române concomitent cu cele europene;
* prezentarea revistelor literare importante şi a itinerarelor literare;
* viaţa şi activitatea literară a marilor poeţi şi scriitori români.

Concomitent cu întrebuinţarea principală a produsului ca suport didactic la orele de curs, atlasul se poate utiliza şi ca ghid de informaţii cu ocazia excursiilor de studiu, a vizitelor la case memoriale sau la muzee.

Atlasul literaturii române oferă o metodă alternativă de transmitere a informaţiilor, unică în acest domeniu, atât in privinţa concepţiei, cât şi în cea a execuţiei, fiind un produs editat şi comercializat de firma Cartographia Studium, cu sediul în Cluj-Napoca.

Atlasele folosesc aceleaşi culori şi legendă convenţională ca şi hărţile de perete, făcând posibilă astfel utilizarea didactică optimă a acestora de către elevi şi profesori.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0473 sec