Atingerea cuantică - Puterea de a vindeca

Atingerea cuantică - Puterea de a vindeca
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - Disponibil (in limita stocului)
Autor:
ISBN: 978-973-88592-0-3
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 305
Format: 13 x 20

DESCRIERE

„Atingerea Cuantică pare să fie prima tehnică ce ne permite tuturor să devenim vindecători cu drepturi depline”.
- C. Norman Shealy,
Preşedinte fondator al Asociaţiei Medicale Holistice Americane


Atingerea Cuantică reprezintă o revoluţie majoră în domeniul vindecării cu mâinile. Indiferent dacă eşti complet novice sau dacă eşti un profesionist în domeniul chiropracticii, al fizioterapiei, un vindecător sau un alt profesionist în domeniul sănătăţii, Atingerea Cuantică îţi poate permite accesul la o dimensiune a vindecării pe care până acum nu ai cunoscut-o.
Cartea de faţă te învaţă limpede cum să îţi foloseşti respiraţia şi anumite tehnici de focalizare asupra corpului pentru a-ţi amplifica atât de mult nivelul energetic încât să poţi realiza printr-o simplă atingere corecţii spontane ale posturii fizice prin realinierea corectă şi naturală a oaselor. În plus, durerea şi inflamaţiile dispar rapid, iar procesul de vindecare al oricărei boli devine foarte accelerat. Munca propriu-zisă este atât de uşoară încât până şi copiii o pot practica cu uşurinţă; şi totuşi, ea este atât de puternică încât este susţinută la ora actuală de medici, specialişti în acupunctură şi chiropracticieni. Corpul uman ştie cum să se vindece singur; de aceea, tot ce trebuie să facă practicantul este să îşi transfere energia în zonele afectate de durere sau de boală. Pentru milioane de oameni care suferă de dureri de spate sau de gât, aceasta s-ar putea dovedi cea mai rapidă, cea mai sigură şi cea mai eficientă metodă de tratament descoperită vreodată.
Atingerea Cuantică poate fi de asemenea extrem de utilă dacă este aplicată unei mari varietăţi de situaţii, cum ar fi vindecarea la distanţă, gestionarea echilibrului emoţional sau vindecarea animalelor de casă. Viitorul a sosit deja. Atingerea Cuantică nu reprezintă doar o descoperire extrem de profundă, ci şi o aptitudine esenţială pe care o avem cu toţii.


„Atingerea Cuantică este uluitor de eficientă şi reprezintă o metodă uşor de învăţat pentru a genera o energie vindecătoare extrem de puternică… Recomand din toată inima această carte”.
- William S. Eidelman


„Atingerea Cuantică este o tehnică fantastică de vindecare cu mâinile, care poate fi folosită eficient deopotrivă de profesionişti şi de oamenii obişnuiţi. Recomand din toată inima această carte”.
-Dr. Patricia Warkus


„Nu-ţi poţi da seama cât de eficientă este această metodă dacă nu o aplici tu însuţi. Oasele se realiniază la o simplă atingere, iar procesele de vindecare se accelerează”.
- Darla Parr


„Sunt uluit de simplitatea şi de eficacitatea acestei tehnici. Atingerea Cuantică reprezintă o mare revelaţie”.
- John Jacobs

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0377 sec