Arta persuasiunii - Cum să influenţezi oamenii şi să obţii ceea ce vrei

Arta persuasiunii - Cum să influenţezi oamenii şi să obţii ceea ce vrei
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc - Disponibil (în limita stocului)
Autor:
ISBN: 978-973-669-895-8
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 280
Format: 13X20

DESCRIERE

Arta persuasiunii - Cum să influenţezi oamenii şi să obţii ceea ce vrei

Arta persuasiunii este un ghid practic menit să sublinieze importanţa comunicării persuasive în asigurarea reuşitei profesionale. Indiferent care este obiectul unei negocieri, succesul va fi de partea celui care ştie să comunice mai eficient, influenţând astfel decizia finală în favoarea sa.

Destinate în primul rând oamenilor de afaceri care vor să îşi îmbunătăţească abilităţile de relaţionare sau să îşi mărească şansele de reuşită, informaţiile prezentate în acest volum pot fi la fel de utile oricui doreşte să ştie mai multe despre importanţa comunicării şi despre tehnicile utilizate în arta persuasiunii.

JULIET ERICKSON este un apreciat consultant în comunicare, fiind specializată în comunicarea persuasivă şi tehnici de negociere. În ultimii 15 ani a oferit consultanţă unor lideri şi manageri din domeniul afacerilor, antreprenori, politicieni, oameni de ştiinţă, sportivi, profesori şi personalităţi publice, pentru a-i ajuta să-şi perfecţioneze abilităţile de comunicare şi să facă faţă momentelor dificile din viaţă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0394 sec