Arta de a fi femeie

Arta de a fi femeie
Preț: 32,70 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-1986-13-5
Editura:
Anul publicării: 2011
Ediția: a 2-a, revizuită
Pagini: 284
Format: 13 x 20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Femeia a incitat omenirea de secole. Pentru Ea s-au ridicat temple, pentru Ea s-au purtat războaie, pentru Ea s-au scris poezii, pentru Ea s-au ţinut serbări... O lume fără femeie? Nu ar putea să existe.

Astăzi, mai frumoasă ca oricând, dar mai inconştientă ca oricând de adevărata sa natură, Femeia a pierdut mult din marea sa fascinaţie.

Spun mai frumoasă ca oricând deoarece dacă ne vom uita în albumele cu fotografii cu femei, la tablourile făcute de-a lungul secolelor — vom constata că femeia zilelor noastre este mai frumoasă fizic şi mai elevată psihic decât femeile din secolele trecute.

De ce? Pentru că este cu mult mai pătrunsă de spirit, însă cu mult mai departe de adevărata spiritualitate şi inconştientă de adevărata sa natură. Cu cât materia este mai spiritualizată, cu atât reflectă mai bine frumuseţea divină – de aceea femeia contemporană a atins aceste niveluri ale frumuseţii. Cu toate acestea, Femeia modernă a uitat să mai fie cu adevărat Femeie – adică ceea ce se înţelege în mod tradiţional prin acest cuvânt. Chiar dacă critica următoare vi se va părea puţin prea aspră, este real faptul că femeia contemporană trebuie să redevină Femeie şi chiar mai mult decât atât.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0524 sec