Arta de a calatori - Alain de Botton

Arta de a calatori - Alain de Botton
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8642-24-6
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 258
Categoria: Turism

DESCRIERE

Putine actvitati par sa ne provoace atata fericire ca o calatorie: sa iti faci bagajul si sa pleci undeva, departe de casa, intr-un loc cu altfel de obiceiuri, clima, peisaje. Insa, desi suntem inundati cu sfaturi despre unde ar trebui sa calatorim, adesea ne intrebam de ce ar trebui sa mergem intr-un anumit loc si in ce fel calatoriile noastre ar putea deveni cat mai satisfacatoare.

Cu ajutorul unor scriitori, artisti si ganditori – printre care Flaubert, Edward Hopper, Wordsworth si Van Gogh – bestsellerul
lui Alain de Botton, Arta de a calatori, ofera informatii nepretuite despre subiect, de la romantismul vacantelor, la minibarurile din hoteluri, aeroporturi si obiective turistice. Antidotul perfect pentru ghidurile care ne spun exact ce sa facem cand ajungem acolo, Arta de a calatoriincearca sa ne explice adevaratele motive pentru care calatorim in anumite locuri si, mai mult, ne sugereaza cum am putea avea calatorii mai implinite.

Alain de Botton este autorul a numeroase bestselleruri internationale, precum Consolarile filozofiei (2000), Cum iti poate schimba Proust viata (1997), Arhitectura fericirii (2006) sau Religia pentru atei (2012). In 2008 fondeaza la Londra The School of Life, o organizatie care propune – prin centrele din Londra, Melbourne, Rio de Janeiro, Paris si Amsterdam – un tip alternativ de educatie, axat pe experientele vietii de zi cu zi. In 2009 a fondat Living Architecture, o initiativa sociala care revolutioneaza ideea de spatiu de vacanta, incurajand totodata arhitectura contemporana.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0891 sec