Arhetipurile - Caroline Myss

Arhetipurile - Caroline Myss
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786066392556
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 306
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Arhetipurile - Caroline Myss
De ce te atrag anumite persoane, idei sau obiecte, pe cand altele iti repugna inexplicabil? De ce ai uneori sentimentul ca viata pe care o traiesti nu ti se potriveste?

Afla din Arhetipurile care sunt modelele universale de comportament ce te caracterizeaza si cum sa te intelegi mai bine pe tine si pe mediul in care traiesti. Stiind ca arhetipurile iti configureaza viata, Caroline Myss, autoare de bestselleruri New York Times, iti prezinta in cartea de fata zece arhetipuri primare specifice vremurilor de azi, printre care Cautatorul spiritual, Creatorul, Rebelul, Vizionarul, precum si numeroase arhetipuri secundare. 

A afla care arhetipuri te descriu cel mai bine si care sunt punctele lor tari si cele slabe constituie doar inceputul. Foloseste aceste cunostinte pentru a lua decizii mai constiente in toate aspectele vietii tale, de la cariera pana la relatii, evitand capcanele obisnuite ale tipului tau de personalitate in timp ce iti folosesti la maximum punctele forte. Rezultatul este o viata mai fericita, mai autentica si mai implinita. 

Descopera-ti intregul potential si foloseste-ti puterile unice!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1058 sec