Antrenarea mintii - Chogyam Trungpa

Antrenarea mintii - Chogyam Trungpa
Preț: 24,96 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789738975552
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 240
Format: 13x20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Antrenarea mintii - Chogyam Trungpa

Maestru de meditaţie, academician şi artist Chogyam Trungpa a fost fondatorul şi preşedintele organizaţiei Vajradhatu, al Universităţii Naropa şi al centrului Shambhala Training.

Printre numeroasele sale cărţi se numără Eliberarea de materialismul spiritual, Shambhala: Calea sacră a războinicului, Mitul libertăţii, Meditaţie în acţiune şi Marele Soare din Est.

Această carte este o traducere efectuată de Comitetul de Traducere Nalanda a lucrării "Cele şapte puncte ale antrenării minţii", de Chekawa Yeshe Dorje, cu un comentariu bazat pe învăţăturile orale predate de Chögyam Trungpa, Rinpoche.

Practicarea sloganurilor ne deschide un orizont mai larg, de blândeţe şi putere, astfel încât acţiunile noastre să fie bazate mai curând pe apreciere, decât pe ciclul continuu de speranţă și teamă.

AVERTIZARE: Folosirea acestei cărţi poate fi primejdioasă pentru egoul dumneavoastră! Sloganurile conţinute aici sunt concepute să trezească inima şi să cultive iubirea şi bunătatea faţă de ceilalţi. Ele sunt revoluţionare prin faptul că practicarea lor întăreşte abandonarea teritoriului personal în relaţionarea cu ceilalţi şi în înţelegerea lumii aşa cum este ea.

Cele cincizeci şi nouă de sloganuri provocatoare prezentate aici, fiecare cu un comentariu al maestrului tibetan de meditație Chögyam Trungpa au fost folosite de budiştii tibetani timp de opt secole pentru a-i ajuta pe discipoli să-ş amintească şi să se concentreze pe principiile şi practicile importante ale antrenării minţii în timpul meditaţiei. Ele accentuează înfruntarea situaţiilor obişnuite din viaţă cu inteligenţă şi compasiune, în toate circumstanţele.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0571 sec