Anticancer - Invinge prin mijloace naturale

Anticancer - Invinge prin mijloace naturale
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 978-973-1812-13-7
Anul publicării: 2008
Pagini: 358
Format: 15 x 23

DESCRIERE

Cartea de fată este un bestseller international. A fost lansată în 2007 în SUA si în Franta, înregistrând vânzări record. Problema cancerului este una care priveste un număr imens de persoane. În Europa si în cele două Americi, unu din patru oameni este afectat de această maladie.

Autorul, dr David Servan Schreiber s-a îmbolnăvit de cancer si a reusit să se salveze prin mijloace proprii. Acest lucru, dublat de faptul că el era deja un cercetător al acestei maladii încă dinainte de a se îmbolnăvi, a făcut ca această carte si mijloacele pe care le propune pentru invingerea bolii să suscite un imens interes din partea publicului.
Editia românească a acestei cărti, propusă de EFP vine în continuarea unei alte lucrări a dr David Servan Schreiber, Vindecă, apărută la EFP încă din 2004, si aflată la a doua editie. Autorul este cunoscut si apreciat deja de către publicul românesc, bucurându-se de o excelentă sustinere media.

Autorul acestei cărţi, dl. David-Servan Schreiber, este un medic, profesor universitar, cu un bogat bagaj de experienţă în domeniul medicinii integrative. El ne va demonstra modul în care, prin intermediul unor simple modificări aduse regimului alimentar, stilului de viaţă şi atitudinii generale, putem aborda în forţă boala canceroasă, în paralel cu urmarea strictă a tratamentelor clasice, ori cum la fel de bine am putea evita cu totul apariţia acesteia. Acesta nu este un tratat de biologie, ci un ghid practic de uz individual, inteligent alcătuit, care ne va permite să facem cele mai bune alegeri în ceea ce priveşte propria noastră sănătate şi bunăstare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0620 sec