Anda Călugăreanu. Drama unei artiste pe care a iubit-o toată România - Boerescu Dan-Silviu

Anda Călugăreanu. Drama unei artiste pe care a iubit-o toată România - Boerescu Dan-Silviu
Preț: 14,99 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 978-606-992-024-4
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 144
Categoria: Jurnale

DESCRIERE

După o suferință cruntă în dragoste, din care abia și-a revenit, Anda a fost măcinată, încet-încet, de un cancer necruțător. A luptat până în ultimul moment, dorindu-și să reziste de dragul fiicei ei, Ioana – o ființă cu atâtea probleme, care au constituit subiecte exploatate cu cinism de media. Dar boala chinuitoare a învins într-un final cu alt mare impact pentru presă, când ziarele au înregistrat tiraje uluitoare ale edițiilor speciale dar și o parodie fără precedent a genului(!).

Artista avea, pe lângă un uriaș talent nativ și o carismă copleșitoare, un magnetism inconfundabil, fiind una dintre cele mai iubite personalități din România și, totodată, o femeie superbă, care a stârnit pasiuni puternice. În ultimele luni ale vieții, ajunsese, însă doar o umbră a vedetei care strălucea pe micile ecrane.Anda Călugăreanu a suferit cumplit și a plâns încontinuu înainte să moară. Viața și cariera ei ascund, însă, o mulțime de controverse și ciudate întorsături de situație…

 

Un personaj chinuit, distrus de boală, de problemele în căsnicie și de handicapul copilului ei

De fapt, nici nu o chema „Anda”! Meandrele unei cariere ciudate: tatăl ei a vrut-o balerină, dar, respinsă de nouă ori la IATC, devine o celebritate a muzicii și televiziunii, fără a avea studii de specialitate

Culisele unei morți cutremurătoare: putea fi salvată Anda de cel care îl salvase și pe Ceaușescu, elevul lui Einstein?

Înșelată de primul soț, apoi părăsită pentru o femeie fatală cu 13 ani mai în vârstă decât ea – Vasilica Tastaman

Dan Tufaru, un mare seducător și blestemul unei femei nefericite

Ioana Tufaru – reality show oribil, „pe dezbrăcate”, cu fiica Andei Călugăreanu

În loc de Epilog: „Să ai un plop…”

ANEXĂ: Discografie și fișă artistică Anda Călugăreanu

 

DESTINE CONTROVERSATE (13 VOLUME)

 

Marile personalități ale societății și culturii românești, din ultima sută de ani venind până spre contemporaneitate, au avut biografii și cariere care ascund încă multe secrete, dintre care unele pot deranja opinia publică pudibondă. Însă, cu toții, cei care au ținut capul de afiș al vieții publice au  trăit fiecare clipă intens, pătimaș chiar! De aici și încadrarea lor în categoria marilor români cu... DESTINE  CONTROVERSATE!

Dar, chiar dacă unele detalii pot părea șocante și contrazic violent miturile, zdruncinând uneori din temelii soclurile statuilor ridicate în subconștientul colectiv, de ce ne-am (auto)cenzura în continuare, făcându-le, practic, o mare nedreptate acestor oameni cu adevărat fabuloși, pe care nu vom înceta să-i iubim în continuare?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0291 sec