Am invatat, stiu, verific. Limba si literatura romana pentru gimnaziu cl. 7

Am invatat, stiu, verific. Limba si literatura romana pentru gimnaziu cl. 7
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-514-369-2
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 112
Categoria: Culegeri

DESCRIERE

Auxiliarul didactic pentru lucrul la clasa si timpul liber pe care vi-l propunem este structurat pe cinci unitati cu teme distincte, care ofera elevului posibilitatea de a face o incursiune în literatura romana si în cea universala:
Lumea copilariei
Pe aripile fanteziei
Simfonia naturii
Universul necuvantatoarelor
Viata de elev
Fiecare unitate cuprinde cate cinci teste formulate in concordanta cu programa scolara, avand cerinte de intelegere a textului, de limba romana, precum si scrieri imaginative si exercitii recreative.
Textele alese invita la lecturarea integrala a operelor, ofera elevului posibilitatea de a face cunostinta cu o lume diversa, incita la folosirea imaginatiei si ofera momente de relaxare intelectuala.
Structura testelor familiarizeaza elevul cu tipul de teste folosite la Evaluarile Nationale, pregatindu-l astfel pentru testarile ulterioare. Totodata acestea pot constitui un caiet de lucru pentru testele la clasa.
Prin urmare, Auxiliarul didactic pentru teme la clasa si timpul liber este o modalitate creativa si recreativa de a va aminti si consolida ceea ce s-a studiat in timpul anului scolar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0328 sec