Alimentatia preventiva impotriva cancerului

Preț: 27,95 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Marie-Amelie Picard
ISBN: 978-973-46-0967-3
Editura: Polirom
Anul publicării: 2008
Pagini: 272
Format: 13,5 x 20
Categoria: Alimentatie, sanatate, tratamente
DESCRIERE
Bazata pe rezultatele celor mai recente cercetari asupra legaturii dintre alimentatie si cancer, cartea va invata cum sa preveniti aceasta boala necrutatoare. Sint prezentate substantele cancerigene si antioxidantii - elemente protectoare ce neutralizeaza agentii carcinogeni -, precum si cele mai importante 20 de alimente cu eficienta dovedita in combaterea cancerului. Lista acestora este completata de o serie de retete, variate si usor de preparat. Urmind sfaturile si recomandarile incluse in lucrare, veti reusi sa reduceti riscul imbolnavirii de cancer printr-o alimentatie corecta si sanatoasa.
Cuprins:
Alimentatia si cancerul: o legatura directa? • Pistele regimului mediteranean • Preventia nutritionala a cancerelor: mit sau realitate? • Cele 7 reguli de aur ale preventiei anticancer • Ereditatea si importanta depistarii • Prevenirea excesului de greutate • Cum sa gatim fara sa producem substante cancerigene • Top 20 - alimente anticancer
Categorii de carte
-Edituri
-Ultimele ştiri
-Top
-Nu în ultimul rând...
-Accesul clienţilor
-Promoţii
-- 975,00 lei1500,00 lei (-35%)
- 7,00 lei17,00 lei (-58,82%)
- 7,00 lei19,00 lei (-63,16%)
RECENZII