Alergii alimentare - prevenire, depistare, tratare

Alergii alimentare - prevenire, depistare, tratare
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-675-756-3
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 144
Format: 13 x 20

DESCRIERE

Astăzi, într-o lume invadată de produse alimentare de tot felul, mai mult sau mai puţin naturale, una din două persoane suferă de o alergie alimentară.

Cei care se simt rău ignoră adesea adevăratele cauze, pentru că alergiile de acest tip rămân de cele mai multe ori ascunse. Printre simptomele cele mai frecvente se numără: dureri abdominale, luare în greutate, balonare, diaree sau constipaţie, urticarie, astm, insuficienţă respiratorie, rinită alergică, oboseală cronică, depresie şi dureri de cap.


Alergii alimentare vă arată care sunt diferenţele între o alergie și intoleranțele sau sensibilităţile alimentare. În plus, pentru că majoritatea alergiilor alimentare pot fi tratate, sunt prezentaţi principalii 20 de alergeni alimentari şi modalităţile prin care le putem contracara efectele.


Patrick Holford, unul dintre cei mai apreciaţi nutriţionişti din Marea Britanie, a fondat în 1984 Institute for Optimum Nutrition din Londra. Cărţile lui s-au vândut în peste un milion de exemplare, în 30 de ţări. La Editura Litera a mai apărut Detoxifierea ficatului în 9 zile după metoda revoluţionară Holford.
Dr. James Braly este o autoritate medicală în domeniul nutriţiei, autor al cărţilor Dr. Braly´s Food Allergy & Nutrition Revolution şi Dangerous Grains.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0747 sec