Alegeri şi iluzii - Taylor Dr. Eldon

Alegeri şi iluzii - Taylor Dr. Eldon
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786066390767
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 262
Format: 13x20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Alegeri şi iluzii - Taylor Dr. Eldon

Tot mai mulţi oameni încearcă astăzi să găsească răspunsuri la întrebările vieţii, dorind să înţeleagă relaţiile interumane, să-şi îmbunătăţească performanţele sau să se bucure de succes. Din nefericire, majoritatea caută în afara lor atât răspunsurile, cât şi calea de urmat. Îşi găsesc scuze cu raţionalizări de genul: „Dacă m-ar ajuta puţin soarta...”, „Dacă el/ea s-ar schimba...”, „Dacă mă năşteam altfel...” şi aşa mai departe. Dacă ai ajuns în viaţă într-un loc în care nu vrei să te afli, citește Alegeri și iluzii.

            Cartea Alegeri și iluzii: Cum am ajuns unde sunt şi cum ajung unde vreau să fiu? îți deschide mintea către cercetarea lăuntrică, arătându-ți cum funcţionează mintea omenească şi cum o poți folosi pentru a înţelege care îți este scopul în viaţă şi că toţi suntem Iubire. Cartea este o extraordinară perspectivă asupra minţii şi conştiinţei, care vine de la cineva care o demonstrează de mulţi ani în viaţa sa.

 

            Când ne dăm seama că atâtea dintre acţiunile noastre sunt automate şi atâtea alegeri sunt făcute de subconştient, înţelegem iluzia în care am trăit cu toţii bună parte din viaţă!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0500 sec