Alchimia antică. Noduri celtice, mandale și simboluri sacre

Alchimia antică. Noduri celtice, mandale și simboluri sacre
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8758-30-5
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 228
Categoria: Creativitate

DESCRIERE

Colorarea simbolurilor alchimiei străvechi este o modalitate simplă și la îndemâna oricui de a ne proiecta în alte timpuri de mult uitate, într-un loc diferit, într-o lume diferită.

Fiecare dintre modelele din această carte sunt realizate manual și au fost inspirate din spiritualitatea vechilor civilizații, punând accentul pe cele care au o rezonanță ce induce relaxare, pace și trări înălțătoare.

Fie că alegi să colorezi un nod celtic, o mandala budistă sau alte modele din această carte, fiecare dintre acestea îi va conferi artistului care colorează un spațiu subtil creativ, plin de pace și încântare. Poți chiar să aprofundezi, folosind scurta descriere a fiecărui simbol de la sfârșitul cărții pentru a explora semnificația acelei imagini.

 


cher kaufmannCher Kaufmann

Cher Kaufmann este o autoare si artistă de talie mondială și este de asemenea și lector motivațional. Studiile sale intensive în domeniul fotografiei și artei, combinate cu cei peste 20 de ani de experiență în terapiile prin masaj și reiki, au ajutat-o să descopere căi noi de vindecare. Este interesată de medicina alternativă, misterele științei, energie și intuiție.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0526 sec