Afumaturi, pastrama, carnati

Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor: Franz S.Wagner
Editura: M.A.S.T.
Anul publicării: 2009
Pagini: 157
Categoria: Ghiduri diverse
DESCRIERE
Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!
Din cuprins:
Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia asezarii in saramura
Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
Tehnologia procesului de maturare si depozitare
Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)
Din cuprins:
Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia asezarii in saramura
Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
Tehnologia procesului de maturare si depozitare
Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)
Categorii de carte
-Edituri
-Ultimele ştiri
-Top
-Nu în ultimul rând...
-Accesul clienţilor
-Cărţi noi
-Recomandări
-Promoţii
-- 20,00 lei39,00 lei (-48,72%)
- 20,00 lei39,00 lei (-48,72%)
- 20,00 lei39,00 lei (-48,72%)
RECENZII