Accelerarea Evoluției Spirituale - Robert Bruce &Timothy Donaghue

Accelerarea Evoluției Spirituale - Robert Bruce &Timothy Donaghue
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8648-00-2
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 202
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Lucrez la dezvoltarea laturii mele spirituale de mai bine de 35 de ani și, totodată, de-a lungul acestui proces am ajutat și mulţi alţi oameni să avanseze pe calea evoluției lor personale.
Astăzi ca adult, am ajutat mii de oameni din întreaga lume, care sunt la fel ca tine, prin cele mai bune cărți ale mele, seminarii internaționale și prin Mișcarea Astral Dynamics. Împreună cu partenerii mei Timothy și Jesse am creat Mișcarea Astral Dynamics, în scopul de a oferi o educație pentru milioane de oameni din întreaga lume care au nevoie cu disperare și doresc să transforme viața lor spirituală.
Dacă ai o minte activă, atunci îndeplinești condiția necesară pentru dezvoltarea harurilor extrasenzoriale interioare și pentru conectarea mai profundă cu Sinele tău Superior. Poți observa că stilul acestei cărţi este destul de diferit de celelalte lucrări pe care le-am scris. Exceptând faptul că sunt coautor, folosesc un ton mai familiar, ca atunci când vorbești unui prieten vechi. Scopul meu este să fac aceste informații să fie cât mai accesibile cu putinţă.
Timothy Donaghue este co-autor al cărții Accelerarea Evoluției Spirituale, alături de Robert Bruce.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0726 sec