A doua nastere

A doua nastere
Preț: 25,07 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-8107-70-0
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 239
Format: 14,5 x 21

DESCRIERE

„Cel care s-a născut a doua oară se aseamănă cu un izvor din care ţâşneşte apa pura şi pe malul căruia se instalează plantele, animalele, oamenii, o întreagă civilizaţie. Religia sa este adevărata religie a iubirii şi a înţelepciunii divine. Universul constituie pentru el adevăratul templu al Domnului unde soarele este marele preot şi astrele sunt nişte candele.

Cel care s-a născut a doua oară a reuşit să-şi deschidă şi să-şi elibereze în sine toate canalele subtile pentru a absorbi curenţii celeşti. El reprezintă prisma perfectă care distribuie cele şapte forţe binefăcătoare în întreaga sa fiinţă şi le proiectează pentru binele tuturor celor care îl înconjoară. El ştie să folosească puterea focului asupra apei. El studiază. adevărata alchimie, adevărata astrologie şi adevărata Cabală care se găsesc mai întâi în sinea sa. El este atent la toate gesturile sale, la toate mişcările chipului şi corpului său, îşi veghează toate cuvintele pentru a deveni un adevărat mag alb.

În sfârşit, cel care s-a născut a doua oară a înţeles lecţia albinelor care ne dau un exemplu minunat de societate superioară şi ştiu să elaboreze mierea: el lucrează pentru ca ideea de fraternitate universală să se răspândească pe pământ şi învaţă să prepare mierea spirituală în propria viaţă.”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0384 sec