A avea și a nu avea (ediţia 2019)

A avea și a nu avea (ediţia 2019)
Preț: 34,95 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-46-7820-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 240
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

A avea şi a nu avea este unul dintre romanele de senzaţie ale lui Ernest Hemingway, ecranizat în 1944 într-o producţie clasică a cinematografiei, cu Humphrey Bogart şi Lauren Bacall în rolurile principale – o poveste fermecătoare, cu intrigi amoroase, contrabandă şi dileme morale.

„Un roman tragic şi totodată amuzant, viu şi poetic, cu un impact emoţional puternic, A avea şi a nu avea impune aventurii literare un nou standard. Talentul lui Hemingway pentru dialog – sensurile aparte ce se ghicesc în subtext şi emoţiile interesante ale unei lumi marcate de duritate – este cu adevărat remarcabil.” (The Times Literary Supplement)

„Sub formidabila acurateţe a suprafeţei, Hemingway ascunde aproape întotdeauna o dimensiune morală, care preia controlul, şi o dimensiune poetică, ce se întrevede subtil între rîndurile aspre ale realismului.” (The New York Times)

„Aventuri extreme, pe panta alunecoasă a iadului... A avea şi a nu avea nu este pur şi simplu un roman, este o experienţă.” (Brooklyn Daily Eagle)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0728 sec