52 de Povesti - Una pe saptamana

52 de Povesti - Una pe saptamana
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 978-606-508-006-5
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 216
Format: 21,5 x 30,5 cartonat

DESCRIERE

Plecând de la textele clasice, cele care i-au bucurat de-a lungul vremii și pe cei mici, și pe cei mari, deopotrivă, cele 52 de povești au fost redactate în variante simplificate, cu ilustrații fermecătoare și captivante, care să stimuleze imaginația micilor cititori.

Conținând cele mai îndrăgite basme din lume, volumul prilejuiește copiilor întâlnirea cu peste 100 de personaje, alături de care micuții trăiesc aventuri nemaipomenite! Se cațără odată cu Jack pe uriașul vrej de fasole... o urmează pe Alice prin vizuina iepurelui... dau ochii cu prințul prefăcut prin farmece într-un broscoi... aleargă dupa o turtiță încrezută...

Dimensiunea redusă a basmelor adaptate precum și dialogul simplu fac posibilă punerea în scenă a acestora, actori fiind chiar micii cititori! Apropierea de text și pe această cale va constitui o experiență nouă, în cadrul căreia copiii vor adăuga mișcare, fantezie și, de ce nu, propriile replici! Nu-i așa că, în compania celor 52 de povești, distracția și aventura par fără de sfârșit?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0425 sec