PC ABC-UL UTILIZARII

PC ABC-UL UTILIZARII
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Ediția: a II-a
Pagini: 264
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Cartea de fata reprezinta o introducere in domeniul tehnologiei informatiei, accentul fiind pus pe utilizarea calculatorului personal (de birou sau mobil). Cartea se adreseaza utilizatorilor incepatori, precum si persoanelor care nu au folosit niciodata un calculator personal.

Cartea, foarte bine organizata pe capitole, incepe cu prezentarea componentelor calculatorului personal, a sistemului de operare precum si a modului de conectare in retea cu alte sisteme de calcul.

In continuare sunt abordate cele mai intalnite domenii ale utilizarii calculatorului, adica tehnoredactarea computerizata, calculul tabelar, prezentarile interactive si Internetul.

In final sunt prezentate pe scurt alte cateva domenii in care calculatorul personal este deseori folosit precum si cateva probleme conexe, cum ar fi, de exemplu, cea a securitatii in folosirea sistemelor de calcul.

Cartea de fata furnizeaza informatiile necesare utilizarii calculatorului personal la rezolvarea problemelor din activitatea curenta.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.6315 sec